Keitä olemme?

Olemme kestävyysharjoittelun asiantuntijoita. Meidän intohimona on edistää suomalaista kestävyysvalmennuksen tasoa yksilö kerrallaan. Olemme työskennelleet kestävyysharjoittelun parissa vuosikymmeniä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla, suomessa ja ulkomailla. Kestävyysharjoittelun lisäksi meillä on kokemusta yli kahdenkymmenen eri lajin fysiikka -ja mentaaliharjoittelusta. 


Lasse Seppänen
Lasse Seppänen

Lasse Seppänen

Ammattivalmentaja, psyykkinen valmentaja

Lasse on yksi maamme kokeneimmista liikunta-alan valmentajien kouluttajista ja hän on toiminut yli 15 vuotta päätoimisena valmentajana niin kuntoilijoiden kuin urheilijoidenkin parissa. Lasse on valmentanut kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla 20 eri lajissa, päälajina kestävyysharjoitelun eri muodot.

Lassen oma lajitausta on ampumahiihdon puoleta, jossa hän saavutti aktiivi-urallaan kuusi suomenmestaruutta. Aktiivi-uran jälkeen Lasse on kilpaillut kuntoilijana muun muassa triathlonssa, läpäisten kaksi triathlonin Ironman -sarjan matkaa.

Lasse on kirjoittanut 15 kirjaa liikunnasta ja hyvinvoinnista. Viimeisimpänä yksi kestävyysharjoittelun perusteos Kestävyysliikunta yhdessä Kalle Kotirannan kanssa.

Erityisosaaminen: Liikuntaa aloittelevat kuntoilijat, kilpakuntoilijat sekä psyykkinen valmennus

Toni Roponen
Toni Roponen

Toni Roponen

Toni Roponen on fyysisen harjoittelun asiantuntija ja huippuvalmentaja. Hän on entinen Suomen ampumahiihdon päävalmentaja, ja hänen valmennettaviinsa kuuluu muun muassa maailmanmestaruuden Oslossa voittanut Matti Heikkinen. 

Roponen toimii valmennustyön lisäksi hiihdon sekä yleisurheilun asiantuntijana eri medioissa. 

Toni omaa edistyksellisiä näkemyksiä fyysisen suorituskyvyn optimoimisesta niin kilpaurheilun, kuntoilun kuin työssä jaksamisenkin kannalta.

Erityisosaaminen: Kilpa -ja huippu-urheilijat, huippu-urheilun asiantuntijuus

Menestyneitä urheilijoitamme

        Olympia: 1 x pronssi                                    

MM: 3 x kulta, 1 x hopea, 2 x pronssi

Riitta-Liisa Roponen

Maastohiihto


MM: 1 x kulta 3 x pronssi 

Matti Heikkinen

Maastohiihto

MM: 1 x hopea

EM: 2 x kulta

Tommi Laine

Racketlon


Asiantuntijuutemme tuotteita ovat mm.

  • Satoja harjoitteluun, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita mm. Juoksija ,-Hiihto -lehdessä, Kestävyysurheilu.fi -sivustolla sekä valtamedian eri foorumeissa.
  • 17 julkaistua kirjaa liittyen harjoitteluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
  • Asiantuntijuutta TV -kanavissa: MTV3, YLE, Eurosport, Subtv
  • Valmentajille suunnattujen koulutusohjelmien sekä sisältöjen kehittämistyötä (mm. Ampumahiihtoliitto, Polar Electro, Trainer4You, True Hearts)
Kestävyysliikunta -kirja sekä 16 muuta alan tietokirjaa ovat asiantuntijuudemme tuotteita.
Kestävyysliikunta -kirja sekä 16 muuta alan tietokirjaa ovat asiantuntijuudemme tuotteita.